Om glød

Det hele startet som en idé til en bacheloroppgave.

– Vi skal ikke bare lage et nettmagasin da?

– Jo, kanskje det. Det gjør vi.

Og så var det gjort. Utallige arbeidstimer fyllt av diskusjoner og frustrasjon, men også glede og mestring, har resultert i Glød Magasin. Et nettmagasin som er gratis og tilgjengelig for alle som måtte ønske det.

Vi ønsker å vise mennesket. Ikke de menneskene du leser om i alle sladreblad, men om han som bor ved siden av deg, eller hun som pleier å ta samme buss som deg til jobb. Vi vil gå inn i ulike fenomen og miljøer og vise de menneskene som er der. Vi søker etter de ekte historiene, de som gjør noe med deg.

Glød Magasin er et temabasert nettmagasin. Hvert tema går over tre måneder og alle sakene vi publiserer innenfor dette tidsrommet kan relateres til temaet. Noen saker vil bære tydeligere preg av temaet enn andre, men de vil alle passe inn på sin måte.

Magasinet består av levende bilder, lyd og tekst. Alle ment for å gi deg en best mulig opplevelse av saken.

Glød Magasin består av Isabel Bech, Marie Furhovden og Fride Næsheim. Vi ønsker gjerne bidrag fra andre som ønsker å formidle det samme som oss. Hvis du føler du brenner inne med en sak som kunne passet til Gløds visjon, håper vi du tar kontakt med oss!

_MG_3796 _MG_3766 11082762_10152734277706643_1942335467_n

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *